Palvelut

DHL Freight Storage

VARASTOINTIA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Haminassa sijaitsevat DHL Freight Storage -palvelut tarjoavat laadukasta ja turvallista varastointia lähellä satamaa. Tilat sopivat erilaisten tuotteiden, myös arvokkaan ja herkän tavaran varastoimiseen. DHL Freight Storagen palvelut eivät myöskään rajoitu vain tavaran varastoimiseen.

– Haminan varastomme sijaitsevat liikenteen solmukohdassa ja yhteydet eripuolille ovat hyvät. Sijainnin ansiosta pystymme tarjoamaan erittäin kilpailukykyisen vaihtoehdon esimerkiksi pääkaupunkiseudun varastotiloille, sillä kuljetusajallisesti pystymme palvelemaan lähes yhtä nopeasti kuin Helsingistä, sanoo Branch Manager Päivi Pasi, DHL Freight (Finland) Oy.

Kaikki käytössä olevat varastot ovat tullivarastoja, joten Euroopan ulkopuolelta tuleva tullaamaton tavara voidaan säilyttää varastossa ilman tullausta. Näin asiakas ei joudu maksamaan tulleja ja veroja etukäteen, vaan tullaus voidaan hoitaa vasta sitten, kun asiakas tarvitsee tavaran käyttöönsä.

– Hoidamme mielellämme myös tullauksen asiakkaan puolesta sitten, kun se on ajankohtaista ja järkevää. Meillä on tässäkin asiassa vankka asiantuntemus, joten autamme mielellämme pohtimaan, mikä on asiakkaalle paras toimintamalli. DHL on AEO-toimija (Authorized Economic Operator) ja tekee erittäin läheistä yhteistyötä Tullin kanssa. Todennettu luotettavuus Tullin asiakkaana lisää toiminnan joustavuutta ja nopeutta myös omien asiakkaidemme suuntaan, Pasi jatkaa.

Lisäarvoa jokaiseen tarpeeseen

DHL Freight Storagen palvelut eivät rajoitu varastointiin vaan tarjolla on myös erilaisia lisäarvopalveluita. Toimintamallit suunnitellaan jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. Palveluiden joustava yhdisteleminen kuuluu DHL Freight Storagen toimintaan. Yhdessä asiakkaan kanssa kartoitetaan palvelukokonaisuus ja mietitään järkevin tapa toimia. Sujuva ja säännöllinen vuoropuhelu varmistaa, ettei asiakkaan tarvitse huolehtia mistään ylimääräisestä.

– Otamme aina asiakkaan huomioon yksilönä ja teemme räätälöityjä ratkaisuja. Asiat viedään meillä eteenpäin nopeasti ja hyvällä otteella. Pystymme tarjoamaan erilaisia varastoinnin ratkaisuja hyvinkin nopealla aikataululla. Meiltä löytyy palveluita niin pienille kuin suurillekin asiakkaille, eikä varastoinnin tarvitse olla kovin suurimuotoista tai pitkäaikaista. Autamme mielellämme myös silloin kun kyse on äkillisestä ylivuotovaraston tarpeesta tai vaikkapa erilaisista kausituotteista, Pasi kertoo.
– Tahdomme ennen kaikkea tehdä asiakkaidemme elämästä helpompaa. Toimimme suurella sydämellä ja tahdomme varmistaa, että yhteistyö kanssamme on aina helppoa ja mutkatonta.

Voimmeko auttaa sinua varastoinnin tarpeissasi?
Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!