Beware! Millaisia ovat liiketoiminnan suurimmat riskit 2019?

Vuosittainen Allianz Risk Barometer -tutkimus osoittaa, että yritysten ensisijaisia huolenaiheita maailmanlaajuisesti ovat edelleenkin perinteiset riskit. Kasvaviin uhkiin nousivat tänä vuonna esimerkiksi ilmastonmuutos ja lainsäädännön sekä sääntelyn muutokset.

Lue lisää...

Tiesitkö

Sähköautoilla vihreämpään tulevaisuuteen!

Deutsche Post DHL Group on kiistatta yksi sähköhyötyautojen edelläkävijöistä. Ensimmäiset StreetScooter-jakeluautot aloittivat katujen valloituksen Saksassa vuonna 2013 ja tällä hetkellä niitä on konsernin käytössä jo yli 6000 kappaletta.

Tiesitkö

GPS-järjestelmä ei päästä trailereita piilosille

DHL Freight asensi kaikkiin pohjoismaisessa yhteiskäytössä oleviin trailereihin GPS-paikantimet helpottamaan ajojärjestelyjen suunnittelua.

Tiesitkö

Laadunvalvonta on osa asiakaspalvelua

Oletko tullut ajatelleeksi, että laadunvalvonta, -varmistaminen ja kehittäminen ovat iso osa myös yrityksen asiakaspalvelua?

Tiesitkö

Kohti vastuullisempaa maailmaa!

Yritys- ja ympäristövastuu nousevat jatkuvasti tärkeämpään rooliin yritysten menestyksen kannalta. Meillä DHL:llä vastuullisuus on kirjoitettu syvälle yrityksen DNA:han ja se ohjaa kaikkea toimintaamme.

Tiesitkö

Maantiekuljetusten horisontissa: auringonpaistetta vai kasaantuvia myrskypilviä?

Maantiekuljetusten näkymät Euroopassa vuodelle 2019 ovat tällä hetkellä ehkä jopa yllättävän suotuisat, kun huomioidaan toimintaympäristön poliittinen epävarmuus ja kauppakiistat, jotka keräävät taivaanrantaan tummia pilviä ja hidastavat talouskasvua Euroopassa.

Tiesitkö

DHL Freight jatkaa asiakaspalvelun kehittämistä

DHL Freight Finland teetti alkusyksystä asiakastyytyväisyystutkimuksen, jonka tulokset ilahduttivat. Nyt on tavoitteena parantaa niitä asioita, jotka asiakkaat kokivat erityisen tärkeiksi, sillä aina on varaa parantaa entisestään, vai mitä?

Tiesitkö

Oletko jo valmistautunut brexitiin?

Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) ero Euroopan unionista eli niin kutsuttu brexit tapahtuu 29.3.2019 ja lähestyy nopeasti. Eron seuraukset ovat edelleen epäselvät, sillä UK:n ja EU:n neuvottelut erosopimuksesta ovat kesken.

Tiesitkö

Varastoinnin automaatio on logistiikan kuuma trendi – DHL kulkee ylpeänä kehityksen kärjessä!

Logistiikan kuuma trendi on tällä hetkellä varastoinnin automaatio, joka etenee muun muassa robotisaation huimaavan kehityksen ansiosta suurin harppauksin.

Tiesitkö

KULJETTAJAPULA ON EUROOPAN LAAJUINEN ONGELMA

Kuljettajapula on logistiikka- ja huolinta-alalla kasvava ongelma. Se näkyy kuljetusten kapasiteettipulana, kun kalustoa kuljetusten hoitamiseen riittäisi, mutta kuljettajia ei. Tämä näkyy pidemmän päälle kuljetusten viivästyksinä ja paineena nostaa hintoja.

Tiesitkö

Miksi jalkapallo on lähellä logistiikan sydäntä?

Bisneksellä on paljon yhteistä urheilumaailman kanssa. Strategian jalkauttaminen, joukkuepeli, yhteinen visio ja missio siinä missä armoton datan louhintakin ovat molemmissa ihan arkista tekemistä. Eikä kummassakaan voida näiden osalta nojata arvaukseen.

Tiesitkö

DHL TAVOITTELEE NOLLAPÄÄSTÖJÄ VUONNA 2050

DHL on ympäristönsuojelussa suunnannut katseen tiukasti tulevaisuuteen. Tavoitteena on vähentää kaikki logistiikkaan liittyvät päästöt nollaan vuoteen 2050 mennessä.

Tiesitkö

Miksi kannattaa vakuuttaa ainakin kevyet ja kallisarvoiset lähetykset?

Huolitsijoilla ja rahdinkuljettajilla on rajoitettu vastuu tuotteiden katoamisesta tai vahingoittumisesta. Mikäli jotain sattuu, saamasi korvaus on sidoksissa lähetyksen painoon. Se saattaa joskus aiheuttaa ikävän yllätyksen.

Tiesitkö

Luonnonkatastrofien jälkeisissä avustustoimissa lentokenttä voi muodostua pullonkaulaksi

Lentokentillä on merkittävä rooli kansallisen ja kansainvälisen avun nopeassa toimittamisessa katastrofialueille. Nopea ja ammattimainen logistiikka lentokentällä auttaa pelastamaan ihmishenkiä.

Tiesitkö

Vihreät renkaat viilettävät – 2020 ilmastotavoite saavutettiin jo

Saavutimme vuodelle 2020 asettamamme ilmastotavoitteen lähes neljä vuotta etuajassa. Olemme asettaneet entistä kunnianhimoisemman tavoitteen vuodelle 2050 ja tuo tavoite on selkeä: nollapäästöt.

Tiesitkö

Euroopassa häviää ja varastetaan vuosittain kuljetuksia 8 miljardin euron arvosta

Lähetysten katoaminen matkalla saattaa johtua esimerkiksi inhimillisestä virheestä, varkaudesta tai onnettomuudesta. Oli syy mikä tahansa, kannattaa ikäviinkin yllätyksiin varautua ennakkoon.

Haluan kuulla lisää

Ottakaa minuun yhteyttä