Varastoinnin automaatio on logistiikan kuuma trendi – DHL kulkee ylpeänä kehityksen kärjessä!

Logistiikan kuuma trendi on tällä hetkellä varastoinnin automaatio, joka etenee muun muassa robotisaation huimaavan kehityksen ansiosta suurin harppauksin.

Lue lisää...

Palvelut

Huolinta pysyy puolestasi kartalla

DHL Freight Customs on rautaisten ammattilaisten joukko, joka tarjoaa vankan huolinnan ammattitaidon käyttöösi. He auttavat sinua varmistamaan, että tuotteesi on oikein tariffoitu ja että yrityksesi toimintamallit noudattavat lakeja ja Tullin viimeisimpiä sääntöjä.

Palvelut

VARASTOINTIA SUURELLA SYDÄMELLÄ

Haminassa sijaitsevat DHL Freight Storage -palvelut tarjoavat laadukasta ja turvallista varastointia. Tilat sopivat erilaisten tuotteiden varastoimiseen ja ratkaisuja löytyy niin pitkäaikaiseen varastointiin kuin yllättävään ylivuotovaraston tarpeeseen.

Palvelut

SAISIKO OLLA PAREMPAA ASIAKASPALVELUA?

Miltä kuulostaisi entistä sujuvampi, parempi ja tehokkaampi asiakaspalvelu? Toivottavasti hyvältä, sillä DHL Freight Suomi panostaa nyt täysillä asiakaspalvelun kehittämiseen. Kuluvan kevään ja kesän aikana asiakaspalvelun laatua, johtamista ja toimintatapoja yhdenmukaistetaan, tavoitteena sujuvampi palvelu.

Palvelut

APUA MAAHANTUONNIN ARVONLISÄVEROTUKSEN MUUTOKSEEN

Maahantuonnin arvonlisäverotuksessa tapahtui muutoksia vuoden 2018 alusta. Arvonlisäverovelvollisten rekisteriin merkittyjen tekemien tuontien osalta asiakkaan tulee nyt laskea veron peruste ja määrä oma-aloitteisesti.

Palvelut

KULJETUKSET KAUKANA, ASIAKASPALVELU LÄHELLÄ

Lähetyksille, joiden lähtö- ja määrämaa ovat muu kuin Suomi, mutta joiden osalta haluat kuljetusten koordinoinnin, seurannan ja laskutuksen tapahtuvan Suomessa, tarjoaa DHL Freight Cross Trade-palvelu sujuvan ja huolettoman ratkaisun.

Palvelut

VARASTOINTIA PARHAIN RATKAISUIN

Varastointi on paljon muutakin kuin tavaran keräämistä varastoon. DHL Freight Storage tarjoaa asiakkailleen paljon erilaisia lisäarvopalveluita ja suunnittelee toimintamallit ja palveluiden sisällön jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

Palvelut

DHL FREIGHT EURAPID – PÄIVÄNTARKKAA PALVELUA

Koko ajan nopeatempoisemmaksi muuttuva maailma haastaa logistiikka-alaa jatkuvasti kehittämään uusia palveluita ja tehostamaan kuljetuksia. Asiakkaat tahtovat saada tilaamansa tuotteet ja palvelut mieluiten heti tai ainakin pian. Ja jos odotella täytyykin, on tärkeää pystyä määrittämään odotuksen tarkka kesto.

Palvelut

Kun kiire ei ole tulenpalava, kontti laivaan ja menoksi

Short Sea -kuljetus tuo tavaran perille meriteitse kustannustehokkaasti ja ympäristöystävällisesti silloin, kun kuljetuksella ei ole tulenpalava kiire.

Palvelut

DHL FREIGHT THERMO – VARMISTA HERKIMPIEN TUOTTEIDESI HYVINVOINTI

Kun tuotteet vaativat erityisen huolellista käsittelyä kannattaa kääntyä Thermo- eli lämpösäädeltyjen kuljetusten puoleen. DHL Freight kuljettaa herkimmät tuotteet, kuten vaikkapa myyntiajaltaan rajoitetut elintarvikkeet, lääkkeet tai kemianteollisuuden valmisteet, Thermo-kuljetuksina tarkasti säädellyssä lämpötilassa -25 – +25 asteen välillä.

Palvelut

DHL MULTISHIPPING – KULJETUSTOIMINTA OMIIN KÄSIIN

Tuntuuko joskus siltä, että kuljetustoiminnan järjestäminen vaatii loputonta erilaisten palveluiden ja järjestelmien välillä sukkuloimista, kun hintatiedot selvitetään ensimmäisestä osoitteesta, kuljetusasiakirjat hoidetaan seuraavassa ja lähetyksen seurantaa varten on siirryttävä taas uuteen osoitteeseen?

Palvelut

Huolinnan ammattilainen pysyy maailmankartalla

Huolinta pitää kuljetusta silmällä alusta loppuun. Siellä pysytään tarkasti kärryillä rajoista, tulleista, laeista, määräyksistä sekä maailman muista tuulista: poliittisista ja taloudellisista siinä missä luonnontuulistakin.

Palvelut

Oletko koskaan miettinyt, kuinka kallista on odottaa?

DHL EURAPID on päiväntarkka kappaletavarakuljetus, joka kuljettaa tavarasi perille luotettavasti ja nopeasti juuri sovittuna päivänä – ilman turhaa odottelua.

Palvelut

DHL EURAPID – KULJETA KAPPALETAVARAA PÄIVÄN PÄÄLLE

DHL EURAPID on päiväntarkka kappaletavarakuljetus lähes kaikkiin Euroopan bisnesosoitteisiin. Se kuljettaa lähetyksesi luotettavasti ja nopeasti määränpäähänsä täsmälleen sovittuna päivänä.

Haluan kuulla lisää

Ottakaa minuun yhteyttä