Perillä Opas 4: Lean-menetelmin varmasti Perillä

Leanin avulla voidaan parantaa asiakkaiden palvelukokemusta ja osallistaa kaikki työntekijät muutokseen ja toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tämä opas avaa Lean-ajattelua yleisellä tasolla, mutta tarjoaa myös esimerkkejä sen hyödyntämisestä käytännössä.

Lue lisää...

Oppaat

PERILLÄ-OPAS 3: PUHTAASTI PERILLÄ

Kuljetusala tuottaa noin 14 % maailman hiilidioksidipäästöistä, joten logistiikka-ala ei voi sulkea silmiään vastuultaan ympäristötyössä. Paljon ollaan ympäristöystävällisemmän logistiikan puolesta jo tehty, mutta paljon voidaan vielä tehdä. Liikenneministeriön kansliapäällikkö Harri Pursiainen uskoo, että tulevaisuudessa myös kumipyöräteollisuuden maine ympäristöasioissa tulee parantumaan.

Oppaat

PERILLÄ-OPAS 2: LOGISTIIKASSA PITÄÄ OLLA AINA PERILLÄ

Edes logistiikka ei pääse karkuun järjestäytyneeltä rikollisuudelta, mutta jokainen voi omalla toiminnallaan edesauttaa turvallisuutta kuljetusketjun jokaisessa vaiheessa. Näin turvallisuusasioita kommentoivat F-Securen tutkimusjohtaja Mikko Hyppönen ja DHL Freightin Security Manager Ari Korhonen.

Oppaat

PERILLÄ-OPAS 1: JOKO OLLAAN PERILLÄ?

Logistiikka-ala pyörii perillä olemisen ympärillä. Tehtävämme on paitsi saattaa asioita perille, myös olla itse perillä asioista. Innovation Centerin uusin Logistics Trend Radar paljastaa, että alaamme ravistelevat niin sosiaaliset kuin teknologisetkin trendit. Lukemalla ensimmäisen Perillä-oppaamme saat hyvän yleiskäsityksen tämän hetken merkittävimmästä logistiikka-alan muutoksista.

Haluan kuulla lisää

Ottakaa minuun yhteyttä