Tiesitkö

Miksi jalkapallo on lähellä logistiikan sydäntä?

Bisneksellä on paljon yhteistä urheilumaailman kanssa. Strategian jalkauttaminen, joukkuepeli, yhteinen visio ja missio siinä missä armoton datan louhintakin ovat molemmissa ihan arkista tekemistä. Eurooppalaisessa jalkapallossa on jo pitkään kerätty ja analysoitu dataa yksityiskohtaisesti ja monipuolisesti. Yritysmaailmassakin tämä ilmiö yleistyy kovaa vauhtia. 

Strategiaa tukevat taktiikat, joukkuevalinnat, hyökkäyssuunnitelmat ja varustukset eivät kuitenkaan voi nojata arvaukseen, ei urheilussa eikä liiketoiminnassakaan. Tehdyistä muutoksista seuraavien vaikutusten analysoinnissa mutu harvoin riittää. Siksi yritysmaailma niin kuin urheilujoukkueetkin kauhovat oppia datasta päästäkseen omalla pelikentällään käsivarrenmitan kilpailijoidensa edelle. 

Myös DHL haluaa tarjota asiakkailleen yhä monipuolisempia työkaluja ja raportteja, joiden avulla logistiikan vaikutusta omaan liiketoimintaan voi seurata tarkasti. Mitä monipuolisemmin hallitsemme koko kuljetusketjua, sitä tehokkaammin pääsemme perille. Tai maaliin. 

DHL kuljettaa Bayern Müncheniä

Bayern Münchenin logistiikkakumppanina DHL on kuljettanut FC Bayernin fanituotteet heidän uskollisille kannattajilleen jo vuosia. Vuonna 2014 DHL:stä tuli Bayern Münchenin virallinen platinum-tason kumppani. 

Kuusivuotisen platinum-kumppanuuden aikana DHL:n tehtävänä on pitää huolta, että pelaajien varusteet saapuvat ajallaan otteluihin lähellä ja kaukana. DHL eCommerce tukee FC Bayernia kansainvälisenä logistiikka- ja verkkokauppakumppanina ja hoitaa myös Kiinan fanituotemyymälöiden perustamisen ja pyörittämisen. 

DHL haluaa auttaa Bayern Müncheniä tuottamaan faneilleen ja kaikille jalkapallon ystäville positiivisia kokemuksia ja tunteita. Se sopii hyvin DHL:n linjaan, sillä odotukset ylittäviin ja positiivisiin kokemuksiin tähtäämme kaikessa tekemisessämme. 

Tahdotko kuulla miten raportointimme ja työkalumme voivat auttaa myös sinua seuraamaan tarkemmin logistiikan vaikutusta liiketoimintaasi? 

Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!