Kampanjat

Kutsu meidät kylään 2

Olemme huomanneet, että parhaat ideat ja uudet neronleimaukset syntyvät vaihtamalla ajatuksia. Usein joudumme kuitenkin pysymään liiaksi omalla tontillamme! Tutustumalla eri alojen arkeen ja anatomiaan, voisimme paljon paremmin ymmärtää asiakkaitamme ja parantaa toimintaamme ja palvelujamme.

Saisimmeko siis tulla kylään, tutustumaan teidän toimintaanne?

KUTSU MEIDÄT KYLÄÄN!

Riitta Maaranen
Riitta Maaranen, Customer Service Manager & Customs Consulting

Saatko kaiken irti osaamisestamme?

Maahantuonnissa ja maastaviennissä on yllättävän paljon huomioitavaa ja muistettavaa. Jos asiakas kutsuu meidät kylään, pystymme käymään näitä asioita yhdessä läpi ja pohtimaan asiakkaan kannalta parhaita mahdollisia toimintatapoja.

Esimerkiksi sisäinen jalostus on asia, jota kaikki eivät kenties tiedä tekevänsä. Sisäisen jalostuksen osalta (tuonti 3.maista)  maahantuonnin veroja tai tulleja ei tarvitse maksaa tuontivaiheessa. Elintarvikkeiden osalta taas esimerkiksi kuluttajansuojaan ja tullilaboratorion tarkastuksiin liittyvät asiat ovat sellaisia, joissa osaamisestamme on usein hyötyä.

Autamme asiakkaita edelleen jatkuvasti myös uudistuneeseen arvonlisäveroraportointiin liittyvissä kysymyksissä. Uudistuksen tuomat muutokset ovat aiheuttaneet paljon epävarmuutta, ja me mielellämme annamme neuvontaa. Huolitsijamme voivat ohjeistaa ylipäätään maahantuontiin liittyvissä kysymyksissä ja vaikkapa väliaikaisen menettelyn vaatimuksissa.

KUTSU MEIDÄT KYLÄÄN!

Oletko ajatellut, että varastointi on muutakin kuin tavaran säilyttämistä?

Päivi Pasi, Branch Manager

Varastointiin liittyy paljon lisäarvopalveluita, joita asiakkaat eivät tule aina ajatelleeksi. Kun pääsemme käymään kylässä luonanne, pystymme parhaiten yhdessä pohtimaan, millaisista palveluista juuri te hyötyisitte varastoinnin yhteydessä eniten.

Teemme aina asiakkaille räätälöityjä ratkaisuja, ja meiltä löytyy palveluita niin pienille kuin suurillekin asiakkaille. Autamme mielellämme kaikenlaisissa varastoinnin tarpeissa, myös silloin kun kyse on äkillisestä ylivuotovaraston tarpeesta tai vaikkapa erilaisista kausituotteista. Varastomme Haminassa ovat tullivarastoja, eli voimme varastoida myös EU:n ulkopuolelta tulevaa tavaraa tullaamatta, ja hoidamme tarvittaessa myös tullaamisen asiakkaan puolesta. Käydään yhdessä läpi, mikä on järkevin toimintamalli teidän tarpeisiin ja mitä mahdollisuuksia voimme luoda.

Kutsu siis meidät kylään, niin laitetaan varastointiin liittyvät asiat kerralla kuntoon.

KUTSU MEIDÄT KYLÄÄN!

Trukkeja valmistava Rocla arvostaa henkilökohtaisia tapaamisia

Eija Kämppi, Purchaser, Rocla Oy

Rocla Oy on Mitsubishi Logisnext Co., Ltd.omistama, trukkeja suunnitteleva ja valmistava teollisuusyritys.

DHL Freight on yhteistyökumppanimme kuljetuspalveluihin liittyen ja olemme tehneet DHL:n kanssa kiinteää yhteistyötä jo useita vuosia. Yhteydenpito DHL:ään on molemminpuolista ja yhteyttä pidetäänkin jatkuvasti usein eri tavoin. Aktiivinen yhteydenpito varmistaa yhteistyön sujuvuuden, kun läpikäytävät asiat ovat hyvin moninaisia.

Arvostamme erityisesti säännöllisiä tapaamisiamme DHL:n kanssa. Henkilökohtaisissa tapaamisissa asiat selviävät helpommin ja yhteinen käsitys asioista on nopeammin saavutettavissa kuin vaikkapa sähköpostin välityksellä. Yhteistyöhömme liittyy useampia erilaisia toimintoja kuten tavaranvastaanotto, logistiikka ja hankinta. Samassa tapaamisessa on helppoa käydä läpi koko ketju ja selvittää kaikki siihen liittyvät asiat.