Palvelut

DHL MULTISHIPPING – KULJETUSTOIMINTA OMIIN KÄSIIN

Tuntuuko joskus siltä, että kuljetustoiminnan järjestäminen vaatii loputonta erilaisten palveluiden ja järjestelmien välillä sukkuloimista, kun hintatiedot selvitetään ensimmäisestä osoitteesta, kuljetusasiakirjat hoidetaan seuraavassa ja lähetyksen seurantaa varten on siirryttävä taas uuteen osoitteeseen?

Lähetysten hallintaa helposti

DHL Multishippingin avulla hallinnoit ja seuraat lähetyksiäsi verkossa – helposti ja silloin kun sinulle parhaiten sopii. Sen avulla pidät reaaliaikaisesti yhteyttä DHL Freightin kanssa, kehität tiedonvälitystäsi ja lisäät kuljetustesi näkyvyyttä.

Kun otat DHL Euroconnect tai DHL Freight Kotimaa -palvelulle käyttöön Multishipping-järjestelmämme, saat koko kuljetustoimintasi helposti haltuun. Samasta osoitteesta hoituvat niin sopimuspohjaiset hinta-arviot, kuljetusasiakirjojen valmistelu, noutotilausten tekeminen kuin lähetysten seuranta reaaliajassa – sekä kaikki muut kuljetuspalveluiden käyttämiseen liittyvät asiat aina asiakaskohtaisiin raportointi- ja arkistointitoimintoihin asti.

Ja jos tahdot hallinnoida suuria lähetysmääriä kustannustehokkaasti lähetyksen eri vaiheissa, voimme astua vielä askeleen eteenpäin integroituun Multishipping-järjestelmään. Tällöin järjestelmä integroidaan omaan toiminnanohjausjärjestelmääsi. Näin vähennämme manuaalista lähetysprosessia entisestään.

DHL Multishipping on suunniteltu kaikenkokoisten yritysten käyttöön. Se helpottaa ja yksinkertaistaa lähetysprosessiasi – näin sinulle jää enemmän aikaa keskittyä ydinliiketoimintaasi.