Palvelut

DHL FREIGHT THERMO – VARMISTA HERKIMPIEN TUOTTEIDESI HYVINVOINTI

Kun tuotteet vaativat erityisen huolellista käsittelyä kannattaa kääntyä Thermo- eli lämpösäädeltyjen kuljetusten puoleen. DHL Freight kuljettaa herkimmät tuotteet, kuten vaikkapa myyntiajaltaan rajoitetut elintarvikkeet, lääkkeet tai kemianteollisuuden valmisteet, Thermo-kuljetuksina tarkasti säädellyssä lämpötilassa -25 – +25 asteen välillä.

Nopeasti myyntiin

Thermo-kuljetusten lämpötilaa seurataan huolellisesti koko kuljetuksen ajan, sillä esimerkiksi lääkkeiden suhteen ei voi ottaa mitään riskejä. Koska kyseessä ovat usein vain rajoitetun ajan säilyvät tuotteet, on myös tärkeää maksimoida niiden myyntiaika. Mitä vähemmän aikaa tuote viettää trailerissa, sitä kauemmin se ehtii olla myynnissä. Thermo-kuljetus kulkee esimerkiksi Pohjois-Ranskasta Suomeen noin neljässä päivässä, kun esimerkiksi konteilla matkaan voi mennä yli viikko.

Lämpösäädeltyjen kuljetusten sesonkia ovat erityisesti erilaiset juhlapyhät kuten joulu, ystävänpäivä tai valmistujaiset, jolloin kuljetetaan paljon suklaata ja kukkia. Myös satokaudet ovat kiireistä aikaa. Joidenkin tuotteiden osalta sesonki osuu Suomen talvikauteen. Esimerkiksi kemikaalit tai hunaja kulkevat kesällä ilman lämpösäätelyäkin, mutta talvella on varmistettava, etteivät ne pääse jäähtymään liikaa.

Varmasti ja joustavasti perille

DHL Freightin Thermo-kuljetusten vahvuutena on joustava ja pieni tiimi, joka hoitaa yhdestä paikasta käsin kaiken. Tiimi on suoraan yhteydessä liikennöitsijöihin ja jopa kuljettajiin niin lastausohjeista kuin kaikesta muustakin tarpeellisesta. Etenkin hedelmä- ja vihanneslastaukset tulevat nopealla aikataululla ja kuljetuksilla on lähes poikkeuksetta kiire. Tällöin sujuvalla yhteydenpidolla suoraan kuljettajiin voidaan varmistaa, että tuotteet saadaan nopeasti tien päälle.

Thermo-yksikkö on valikoinut yhteistyökumppaninsa huolellisesti ja varmistanut, että jokaisella kumppanilla on omat vahvuutensa. Verkoston laajuus, luotettavuus ja pitkäaikaiset yhteistyökumppanuudet mahdollistavat monipuolisen, joustavan ja laadukkaan palvelun erilaisille asiakkaille.

Sopimusten kautta varmistetaan, että liikennöitsijät ja kuljettajat osaavat käyttää ja hoitaa trailereita. DHL seuraa tarkasti alan sekä säädösten muutoksia, ja kouluttaa henkilöstöä säännöllisesti.

Kuljetatko erityisen huolellista käsittelyä vaativia tuotteita Euroopassa? Täytä alta löytyvä lomake ja kerromme sinulle lisää DHL Freight Thermo -kuljetuksista!