Palvelut

DHL FREIGHT EURAPID – PÄIVÄNTARKKAA PALVELUA

Koko ajan nopeatempoisemmaksi muuttuva maailma haastaa logistiikka-alaa jatkuvasti kehittämään uusia palveluita ja tehostamaan kuljetuksia. Asiakkaat tahtovat saada tilaamansa tuotteet ja palvelut mieluiten heti tai ainakin pian. Ja jos odotella täytyykin, on tärkeää pystyä määrittämään odotuksen tarkka kesto.

Maanteitse kulkeva kappaletavara eli alle 2500 kilon lähetykset, joihin kuuluu yleensä 1-3 EUR-lavaa, kulkevat terminaalien kautta, missä ne kootaan osaksi isompaa kuljetusta. Tästä syystä niiden kuljetusajat ovat joskus pitkiä ja toimitusajat epätarkkoja.

Mutta mitä nopeampia toimitusaikoja lupaamme asiakkaillemme, sitä vähemmän meillä on aikaa odottaa muita toimitusketjun osia ja sitä vähemmän on tilaa epävarmuudelle toimitusajasta.

DHL Freight Eurapid nostaa lähetyksesi ykköseksi

DHL Freight Eurapid on päiväntarkka kappaletavarakuljetus alle 2500 kilon lähetyksille. Se tarjoaa luotettavat ja helpot yhteydet Euroopan vilkkaimpien liikekeskusten välillä joka päivä jopa 24 tai 48 tunnissa ja nostaa lähetyksesi aina ykköseksi.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että jo lastausvaiheessa varmistamme erityiskäsittelyn avulla, että lähetys tulee varmasti ensimmäisenä kyytiin. Sitoudumme toimittamaan lähetyksen perille täsmälleen sovittuna ajankohtana, joten voit suunnitella omaa toimintaasi luottaen siihen, että kuljetus saapuu sovittuna aikana.

Asiakaspalvelumme seuraa kuljetusta tarkasti koko sen matkan ajan ja proaktiivinen yhteydenpitomme tekee lähettämisestä kannaltasi huoletonta. Lisäksi päivittäiset noudot takaavat, että pystyt vastaamaan omien asiakkaidesi kiihtyviin aikataulutoiveisiin.

Onko tarkka toimituspäivämäärä sinulle tärkeä? Täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää DHL Freight Eurapidistä!