Palvelut

DHL Freight Cross Trade

KULJETUKSET KAUKANA, ASIAKASPALVELU LÄHELLÄ

Onko yritykselläsi lähetyksiä, joiden lähtö- ja määrämaa ovat muu kuin Suomi, mutta joiden osalta haluatte silti kuljetusten koordinoinnin, seurannan ja laskutuksen tapahtuvan Suomessa? DHL Freight Cross Trade-palvelu tarjoaa tällaiseen tilanteeseen sujuvan ja huolettoman ratkaisun. Sen avulla voit asioida Cross Trade -yhteyshenkilöiden kanssa helposti ja paikallisesti. DHL Freight hoitaa loput, noudosta toimitukseen.

DHL Freightin Cross Trade -palvelussa Suomesta käsin hallinnoidut lähetykset kulkevat Euroopan maasta toiseen. Kuljetuksen esimerkiksi Italiasta Puolaan tuottaa DHL Freightin oma maantiekuljetusverkosto, ja suomalainen asiakas asioi DHL Freightin kanssa Suomessa ja suomeksi.

Jos esimerkiksi suomalaisella yrityksellä on Virossa varasto, jonne saapuu kuukausittain lähetyksiä Ranskasta, hoitaa Cross Trade -tiimimme kuljetustoimeksiannot yhteistyössä DHL Freightin Ranskan organisaation kanssa alusta loppuun ja toimittaa asiakkaalle tarjouksen mukaisen rahtilaskun. Tai jos suomalaisella yrityksellä on Ruotsissa rakennustyömaa, jonne toimitetaan materiaalia eri puolita Eurooppaa, voi Cross Trade -tiimimme järjestää kuljetukset DHL Freightin kattavan euroopanlaajuisen maantiekuljetusverkoston kautta työmaalle.

Cross Trade -asiakaspalvelumme tuntee suomalaisen asiakkaan tarpeet ja tarjoaa yksilöllistä palvelua kaikenlaisiin kuljetuksiin kolmansien maiden välillä: kappaletavaralle, osa- ja täyskuormille. Lähetysten liikkeitä Euroopassa voit seurata helposti sähköisten seurantatyökalujemme avulla. Myös vaaralliset aineet kulkevat Cross Trade -palvelulla varmasti ja turvallisesti määränpäähänsä.

Lisätietoja:
crosstradefi@dhl.com
puh. 020 533 2123

Jos kiinnostuit Cross Trade -palvelustamme, täytä alla oleva lomake ja otamme yhteyttä!